AalborgBox - møbelopbevaring i Aalborg 

Depotrum i Aalborg

Har du behov for møbelopbevaring, ved vi, at du sætter pris på, at dine møbler kommer til at stå i et aflåst, støvfrit og rum uden fugt. Hos AalborgBox har vi mange års erfaring i møbelopbevaring og du finder dem i flere størrelser, så du kan vælge det rum, der passer til lige præcis dine behov. Alle vores rum er frostsikre - ønsker du et opvarmet rum, så spørg til dette.

Vi går meget op i, at vores depotrum giver dig den bedste opbevaring. Derfor sørger vi for, at der ved opbevaring altid er mere end +10 grader og en lav luftfugtighed. Vores depotrum giver dig et virkeligt godt alternativ til fugtige kælderrum og støvede garager.

Se prisen på opbevaring hos AalborgBox

Har du overvejelser eller spørgsmål om møbelopbevaring, står vi klar med gode råd og tips, så du kan træffe et valg på kvalificeret grundlag. Læs vores FAQ om opbevaringsrum hos AalborgBox her.

Sikker opbevaring

Hos AaborgBox er dine møbler sikkert opbevaret. Området er videoovervåget døgnet rundt og aflåst. Du medbringer selv hængelåsen til dit rum, så du på den måde sikrer dig, at det kun er dig der har adgang.

Vil du gerne se vores depotrum, før du beslutter dig, viser vi dem gerne frem og svarer på spørgsmål.

Lej depotrum i Aalborg.

Opbevaringsrum med nem tilkørsel

Hos AalborgBox kan du leje opvarmede opbevaringsrum i størrelserne 5 til 27 m3. Du finder vores depotrum tæt ved motorvejen, på toppen af Skalborg bakke, med nem tilkørsel - hvilket gør det nemt for dig at besøge dit depotrum, når du har brug for det.

Når du lejer et depotrum hos AalborgBox, har du adgang til dit opbevaringsrum alle ugens 7 dage døgnet rundt – hele året rundt.

Leje af garage i Aalborg.

AalborgBox udlejer garager i Øgadekvarteret i Aalborg. Alle garager har automatisk port og stikkontakt (max 10A)  så du kan bruge det til værksted eller til opladning af din hybridbil. 

Kontakt os vedrørende opmagasinering i Aalborg.


Skriv til os:

Afdeling på K.Christensensvej

Afdeling på Sofiendalsvej